Contact

Post- en bezoekadres

Robert Fruinstraat 28
3021 XE Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Telefoon
06-48192258

Email
cees@hartvoorwest.nl

Met openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam CS is het 10 minuten lopen naar de Robert Fruinstraat. Je kunt nog Tramlijn 4 richting Marconiplein pakken, je stapt dan uit bij de halte Middellandplein. Je loopt de Claes de Vrieselaan in. Na 500 meter heb je rechts de Robert Fruinstraat.

Met de auto

Komend uit het Noorden
Neem vanuit Den Haag de A13, Kies bij het Kleinpolderplein voor “Centrum” en ga als je Blijdorp voorbij bent rechtsaf naar “Maastunnel”. Als je de treintunnel gehad hebt pak je bij het stoplicht de eerste afslag rechts, Middellandstraat. Daarna de eerste links, Claes de Vrieselaan. De tweede straat rechts is de Robert Fruinstraat.
Neem vanuit Gouda de A20, en dan afslag 14, Rotterdam Centrum. Pak de rotonde ¾ en rijd de stad in. Daarna de eerste stoplichten rechts (Bergselaan). Weg volgen en als je rechts metrostation Blijdorp ziet, linksaf slaan, de Statenweg in. Als je de treintunnel gehad hebt pak je bij het stoplicht de eerste afslag rechts, Middellandstraat. Daarna de eerste links, Claes de Vrieselaan, en tweede rechts, Robert Fruinstraat.

Komend uit het Zuiden
Neem vanaf de A29 of de A15 bij de afslag Vaanplein de richting Ahoy. Volg de weg de stad in en houd richting “Maastunnel” aan. Na de Maastunnel houd je links aan (bovenlangs) en op de rotonde neem je de derde afslag rechts (G .de Jongelaan, met aan je linkerhand de Coolhaven). Dan eerste rechts en direct links en je rijdt de Claes de Vrieselaan in. Na 500 meter heb je links de Robert Fruinstraat.

Parkeren
Bij Thuis in West is het betaald parkeren. Als het nodig is, kun je gebruik maken van de parkeerkaart van de bewoners.